Thermografische en energie inspecties

Thermografische inspecties
 
Thermografische inspectieThermografische inspecties zijn inspecties waarbij gebruik wordt gemaakt van apparatuur die in staat is warmte en warmteverschillen in en om uw woning of pand zichtbaar te maken. Het inspecteren van bouwkundige objecten, zoals kantoren, woningen en andere panden met behulp van thermografische apparatuur kan op indicatie of kan deel uitmaken van een EPA (Energie Prestatie Advies) onderzoek.

Thermografische inspectieMet behulp van  thermografische apparatuur wordt energie zichtbaar welke voor het blote oog niet waarneembaar is. Hierdoor kan zowel de lokatie als de oorzaak van het energieverlies worden vastgesteld. Energieverlies kan ontstaan door bijvoorbeeld beschadigde of ontbrekende isolatie of warmtelekken in constructies of leidingen. Een thermografisch onderzoek is een standaard onderdeel van de meest uitgebreide aankoopkeuring voor woningen.

Thermografische inspectieIn bestaande woningen wordt deze inspectiemethode ook toegepast voor het lokaliseren van optrekkend vocht, koudebruggen, warmte ontwikkelingen, roestvorming, condensatie, tocht, opsporen van houtrot en andere vochtproblemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van thermografische inspecties voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wilt u meer informatie over thermografische inspecties? Neem gerust contact met ons op.  

Website by The Cre8ion.Lab