Dakinspecties

Dakinspecties
 
DakinspectieHet dak heeft een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand. Kleine problemen aan het dak of de dakgoten worden snel grote problemen indien de afvoer van het hemelwater niet goed verloopt. Om deze problemen voor te zijn is het belangrijk om zowel bij aankoop van het pand alsook periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Hierdoor krijgt u inzicht  in de staat waarin de diverse dakdelen en de dakgoten verkeren.
  
DakinspectieNa verloop van tijd gaat een dak vaak kleine gebreken vertonen. De dakbedekking, nokvorsten of de gootdelen kunnen bijvoorbeeld gaan scheuren, waardoor lekkage of energieverlies, ontstaat. Met behulp van een dakinspectie kan de noodzaak van preventief of groot onderhoud worden vastgesteld. Door deze dakinspectie tijdig uit te laten voeren, kunt u problemen voorkomen of in een vroeg stadium laten repareren.
 
DakinspectieHet verrichten van een dakinspectie gebeurt zowel visueel (gericht op zichtbare gebreken) alsook met gebruikmaking van thermografische apparatuur. Een thermografische dakinspectie is gericht op onzichtbare gebreken en warmteverlies welke visueel niet waarneembaar zijn.

Beter Huis BV is gespecialiseerd in alle voorkomende dakinspecties; voor zowel hellende als platte daken.

Wilt u meer informatie over dakinspecties? Neem gerust contact met ons op:

·Telefoonnummer:  073 6235401

 

Website by The Cre8ion.Lab