Voegen en metselen

VoegwerkHet weerbarstige Nederlandse klimaat zorgt ervoor dat de gevels van uw woning veel te verduren hebben. Regen, wind, sneeuw, hagel, warmte afgewisseld door kou, vorst, het continue wisselende weer zijn een aanslag op uw gevel, schoorsteen en uw voegwerk. Zeker als de gevel of de schoorsteen slecht onderhouden is of achterstallig onderhoud heeft dan kan dit leiden tot doorslaan van muren, schimmel en de hiermee gepaard gaande lekkages en andere ongemakken.


Voegen metselen/renoveren

Het weerbarstige Nederlandse klimaat zorgt ervoor dat de gevels van uw woning veel te verduren hebben. Regen, wind, sneeuw, hagel, warmte afgewisseld door kou, vorst, het continue wisselende weer zijn een aanslag op uw gevel, schoorsteen en uw voegwerk. Zeker als de gevel of de schoorsteen slecht onderhouden is of achterstallig onderhoud heeft dan kan dit leiden tot doorslaan van muren, schimmel en de hiermee gepaard gaande lekkages en andere ongemakken.

Voegwerk

Op een gegeven moment is het voegwerk zo aangetast dat het op is. Dat kunt u ook zien aan de kleur. Vooral aan de kant waar de regen voortdurend op staat trekt het water jaar na jaar in de steen en in de voeg. Ook door vorstschade gaat de kwaliteit van de gevel achteruit. Vertoont uw gevel ernstige gebreken zoals slechte voegen, alg, mosvorming, vocht doorslag en scheuren? Dan is het renoveren van het voegwerk de enige oplossing.

Beter-Huis BV heeft voegers in dienst met jarenlange ervaring, het aanbrengen van knipvoegen behoort ook tot onze specialiteit.

Metselen

Wat u bij metselwerken moet denken is aan een techniek waarbij blokken of stenen met behulp van specie worden samengevoegd en gestapeld. Beter-Huis Bv is zeer vakkundig en gespecialiseerd in het uitvoeren van metselwerken. Het metselen van tuinmuren, scheidingsmuren, buiten openhaarden,schoorstenen behoren tot onze specialiteiten.

Daarnaast staat Beter-Huis BV u ook bij in de praktische verwezenlijking van uw eigen ontwerp

Impregneren
Impregneren
Bij impregneren (hydrofoberen) wordt een beschermlaag aangebracht op de gevel die diep in de structuur van de steen en voeg doordringt om deze van binnen uit te beschermen.

Indien de bouwkundige staat van uw gevel of schoorsteen zo slecht is dat voegen geen zin meer heeft kunnen wij een compleet nieuwe gevel metselen of een complete schoorsteenrenovatie uitvoeren.
 

Website by The Cre8ion.Lab