Gevelreiniging

Een mooie gevel siert het huis!
 

 

Gevelreiniging

Terugbrengen naar het oorspronkelijke uiterlijk daar  gaat het om bij gevelreiniging. Dat geldt niet alleen voor de klassieke gebouwen of voor de moderne kantoorgebouwen maar ook voor het individuele huis  dat in de loop der jaren vervuild is. Hiernaast is het belangrijkste motief verlenging van de levensduur. 

Wanneer de wens bestaat een gevel te reinigen, moeten er een aantal aspecten worden onderzocht en een aantal afwegingen worden gemaakt. De gevel zal geïnspecteerd moeten worden op de aard van vervuiling en de aard van de ondergrond. Op basis van het vooronderzoek kan hierop de reinigingstechniek worden bepaald voor het gewenste resultaat.

Een reiniging kan gebaseerd zijn op het losmaken van de vervuiling van de ondergrond bijvoorbeeld met stoomtechniek of heet water reiniging en het vervolgens afvoeren van de vervuiling.

Bepaalde mechanische reinigingstechnieken, zoals stralen, kunnen effectief zijn doordat ze een dun laagje van de ondergrond en daarmee de vervuiling verwijderen.

Na reiniging van de gevel heeft u de ideale kans om te impregneren. Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner. We gebruiken ademend impregneermiddel: het vocht van binnen kan weg  terwijl het vocht van buiten afparelt. U beschermt uw gevel hiermee langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.

 
 

Website by The Cre8ion.Lab