Dakreiniging

Zijn uw dakpannen vies en vol aanslag geworden na een aantal jaren? Natuurlijk is dit geen fraai aanzicht van uw woning. Beter-Huis BV kan uw dak reinigen zodat uw dak er weer als nieuw uitziet. Door middel van milieuvriendelijke producten zorgen wij ervoor dat er de eerste jaren geen aanslag meer kan plaatsvinden.

Vervuiling, mos- en algengroei tasten uw dakpannen aan. Op termijn levert dit problemen op. Zo wortelen de mossen in de poriën van de dakpannen, waardoor de pannen poreus raken en afbrokkelen. U voorkomt zulke problemen door het aangetaste dak te reinigen. 


 

Verwijderen van vervuiling

Eerst reinigen we uw dak met heet water onder hoge druk. Alle mossen en algen verdwijnen zo van uw dak. Vervolgens behandelen we uw dak met een anti-mos en -algenmiddel. Dit dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door.

Bescherming van dakpannen

Om uw dakpannen te beschermen tegen vervuiling en weersinvloeden, beschermen we de gereinigde dakpannen met een impregneermiddel of coating


schoon dak is medepalend voor de uitstraling van de gehele woning of het pand.
Vocht is een grote vijand van een woning of pand. Door de afgelopen vochtige periode hebben onder andere algen en mossen vrij spel gehad. Deze hebben een groenaanslag achtergelaten op dakpannen. Om deze groenaanslag te verwijderen is dakreiniging van groot belang. Deze aanslag is een basis voor de atmosferische vervuiling.

Naast esthetische aspecten (een schoon dak is natuurlijk mooier dan een vervuild dak), zijn er ook technische argumenten voor dakreiniging. Het meest schadelijke voor uw dak is mosgroei. De wortels van het mos groeien namelijk in de poriën van uw dakpannen. Deze wortels worden bij neerslag nat en zetten uit op het moment dat het gaat vriezen. Dit kan leiden tot lekkage

 
 

Website by The Cre8ion.Lab