Ventilatie en Airco

Mechanische ventilatie is een effectieve manier om altijd frisse lucht in huis te hebben. Goed voor je huis én voor je gezondheid!

Mechanische ventilatie

In het geval van mechanische ventilatie wordt op of onder het dak  een ‘centrale’ ventilator geplaatst (de centrale ventilatie unit). Op deze ventilator worden ronde metalen kanalen aangesloten naar de keuken, de douche en het toilet of een andere ruimte van uw keuze. Voor de luchtafzuiging worden in de te ventileren ruimten instelbare afzuigroosters aangebracht in de opening van het ventilatiekanaal.


Mechanische ventilatie
 

Airconditioner

Airconditioners zijn onder te verdelen en verschillende soorten. Afhankelijk van het object welke gekoeld dient te worden wordt hier het desbetreffende model op aangepast.

Wand airco

Het compacte en stijlvolle ontwerp van een wandairco past in ieder interieur. Bovendien beschikken veel modellen over een fotokatalytisch filter. Dit filter zorgt voor een zuivere en gezonde luchtstroom (door middel van verwijdering van rook, pollen, huisstof en bacteriën). Tot slot heeft u de mogelijkheid om een model te kiezen dat niet alleen een koude maar ook een warme luchtstroom kan genereren.

Wandventilatie

Plafond airco

Plafond airco's zijn zeer geschikt voor kantoren, woonkamers of slaapkamers. Door de compacte vormgeving neemt het plafondmodel weinig ruimte in beslag. Daarnaast is het bereik van de brede luchtstroom ruim voldoende om in de gehele ruimte de gewenste temperatuur te bereiken.

Alle modellen kunnen met behulp van afstandsbediening ingesteld worden. Deze afstandsbediening kan bij sommige modellen zowel op de muur geplaatst worden en/of als losse infrarode bediening geleverd worden. 

Cassette airco

Cassette aico systemen zijn speciaal ontworpen om ingebouwd te worden in een verlaagd plafond. Ze worden vooral toegepast in bijvoorbeeld winkels, kantoren, restaurants en praktijkruimtes, maar kunnen ook in woningen worden toegepast.


Multi split airco

Multisplit airconditioners zijn leverbaar in vele varianten en uitvoeringen. Voordeel van de toepassing van een multisplit airconditioningsysteem is dat niet voor elke ruimte een afzonderlijke buitenunit op het dak of aan de gevel geplaatst hoeft te worden. De  mogelijkheden variëren van duo-split units tot zeer geavanceerde inverter multisplit units in warmtepomp uitvoering.

Kiest u voor een inverter multisplit unit met warmtepomp dan is het zelfs mogelijk systemen te installeren die traditionele verwarming overbodig maken: De verwarming van de lucht geschiedt dan namelijk door een innovatief warmtepomp systeem dat op zeer efficiënte wijze warmte onttrekt aan de buitenlucht.


 


 


 

Website by The Cre8ion.Lab