Stucwerken

Stucwerken

StucwerkGaaf stucwerk maakt het verschil voor uw huis: Mooi afgestukte wanden geven uw woning een geheel ander aanzien en zijn mede bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarnaast is het stucwerk medebepalend voor de stijl van uw woning. Een grote verscheidenheid aan materialen levert een grote hoeveelheid texturen op, elk met zijn eigen karakteristieke structuur. Daarnaast zijn ook de verschillende stuctechnieken  van invloed op het uiteindelijke resultaat.

Indien uw woning 15 jaar of ouder is, dan zijn stucwerkzaamheden een stuk voordeliger. Wij kunnen in dit geval namelijk het voordelige BTW tarief van 6% hanteren in plaats van de gebruikelijke tarief van 19%. Wat wij van u dan wel nodig hebben is een getekende ouderdomsverklaring. Graag zijn wij u behulpzaam bij het regelen hiervan.

Door de gedegen ervaring van onze stukadoors op het gebied van stucwerkprojecten weten zij welke afwerking voor welke ondergrond het meest geschikt is en welke techniek het best geschikt is in iedere situatie teneinde een optimaal resultaat af te leveren. Daarnaast zijn zij in staat snel te werken waardoor de duur van een stukwerkproject project niet onnodig lang is.

Stucwerk   Stucwerk

 
 

Website by The Cre8ion.Lab