Schilderwerken

Ook voor uw schilderwerken bent u bij Beter Huis BV aan het goede adres. Wij kunnen voor zowel uw schilderwerkzaamheden buiten als binnen verzorgen.

Buiten
Het Nederlandse klimaat belast het verfwerk zwaar. Hierom is het van belang om werk te maken van goed schilderwerk in combinatie met goede voorbewerking, want: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag uw houtwerk beschermt.

Onder voorbewerking verstaan wij het gereed maken van het te schilderen object. Hieronder vallen, het verwijderen van de oude verflagen, de reparaties van eventueel opgetreden houtrot (desgewenst door vervanging van het rotte hout of door reparatie daarvan). Voor het buiten schilderwerk maken wij gebruik van verfsystemen van optimale kwaliteit. Hierdoor zal dit langer houden waardoor u minder vaak onderhoud aan het verfwerk van uw woning hoeft te laten plegen. Desgewenst kunt u bij ons er ook voor kiezen om alleen de voorbewerking door ons uit te laten voeren.

Binnen
Het schilderen in de woning is vaak een hele klus. In overleg met u komen wij tot het optimale resultaat! Voor het schilderwerk in uw woning maken wij gebruik van de zogenaamde watergedragen verfsystemen. (dit is overigens een wettelijk verplichting) Watergedragen verf is een verf waarin slechts een minimale hoeveelheid oplosmiddel is bijgevoegd. Hierdoor komen tijdens het aanbrengen van de verf bijna geen oplosmiddelen vrij: Beter voor mens en milieu. Doordat deze verf bovendien nog sneller droogt kunnen vaak op dezelfde dag de deuren en vensters alweer gesloten worden.

Wilt u meer informatie over schilderwerkzaamheden aan of rond uw woning of wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Website by The Cre8ion.Lab